CLASSY DAYS

CLASSY DAYS

Ook de mannen willen met de feestdagen er net iets anders uitzien. Iets gesoigneerder, feestelijker zonder dat het opgeprikt is. Bij het diner of de lunch een leuk overhemd met vest bijvoorbeeld van Baileys of Brax. Gecombineerd met deze broek met ruitje van D.Y.P., net even anders dan anders. Een wit overhemd van Brax past overal bij en onder, een niet te missen basic in elke herengaderobe. 

Shop deze items!

Baileys v-hals beige
Baileys polo met knoopsluiting Brax overhemd button down wit
1. Baileys - v-hals pullover 2. Baileys - polo met knoopsluiting 3. Brax - overhemd Dries
Herenriem zwart DYP Philip ruitje grijs Brax overhemd Daniel navy
4. Herenriem - zwart 5. DYP - Philip ruitje grijs 6. Brax - overhemd Daniel
Profuomo zakdoeken 3 pack

 

 

7. Profuomo - zakdoeken

 

Nette broeken met elastiek voor heren

Voor wie niet meer zo goed overweg kan met knopen en gulp, is dit dè oplossing; een broek met elastiek rondom die er uit ziet als een gewone broek. In prachtige kwaliteiten en veel verschillende stoffen en kleuren. Denk aan gabardine-achtige, ribcorduroy, katoenen en gedessineerde kwaliteiten. Omdat elke man anders is hebben we drie verschillende pasvormen met elk zijn eigen kenmerken. De Philip heeft de klassiekste pasvorm, de smalste is de Alex en de sportiefste is de Oliver. Hier vindt u een overzicht van alle modellen herenbroeken met elastiek rondom van DRESSYOURPARENTS.

Accessoires voor heren

Mannen hebben ook keus in accessoires; zo kan een riem een outfit afmaken, net als de juiste sokken. Horloges en schoenen zijn ook items die als accessoires beschouwd kunnen worden, net als een pochetje of een das bijvoorbeeld. 

 

 

 

Meer posts