OCEAN BLUES

blauw wit kleding voor dames

OCEAN BLUES

​Keep it cool met deze look. Met veel witten, zoals in de oversized blouse van Erfo, het fijne vest van LeComte of het jasje met fringes van Gollé Haug. Licht blauwen in de broek van Brax Raphaela en de mooie top met ronde kraag van LeComte en het felblauwe tasje en de bril van Frank & Lucie. Voor een iets gewaagdere variant kies dan voor de blouse van Erfo of de broek van Brax Raphaela met een print die doet denken aan druppels helder blauw water. Perfect voor deze look!

Shop deze items!

​
Erfo blouse blauw met wit dessin Tas blauw leer Sophia met gouden details Brax Raphaela Lavina Fringe blauw wit gestreept 6/8 lengte
1. Erfo - blouse dessin van blauw/wit 2. Tas - blauw Sophia 3. Brax Raphaela - Lavina Fringe jeans
Halflange ketting met gedraaide schakels goud Erfo lange blouse met kraag wit Le Comte kort gebreid vest wit
4. Halflange ketting - goud 5. Erfo - lange blouse met kraag wit 6. LeComte - kort gebreid vest wit
Brax Raphaela Lavina print blauw wit 6/8 lengte Frank and Lucie leesbril eyewant hazy harbor blauw Gollé Haug vest wit met fringes
7. Brax Raphaela - Lavina blauw wit 8. Frank and Lucie - leesbril 9. Gollé Haug - vest met fringes wit
Le Comte lichte pullover/top met ronde hals licht blauw
10. LeComte - lichte pullover blue

 

Slim combineren van kleding doe je zo

Om kleding optimaal te combineren is het handig om alle kledingstukken op kleur bij elkaar te hangen. Dan ziet u in een oogopslag wat wel en niet bij elkaar past en het inspireert om nieuwe combinaties uit te testen. Het zou goed kunnen dat de blouses die u voor een andere combinatie gebruikt ook heel goed passen bij de gedessineerde broeken met elastiek rondom bijvoorbeeld van Gardeur of Zerres. 

Wat is het verschil tussen broeken met elastiek rondom of comfortbroeken?

Dat zijn twee benamingen voor hetzelfde soort broek. Broeken met elastiek rondom of comfortbroeken zijn super comfortabel om te dragen en hebben veel voordelen. Zo maken ze het silhouet slanker omdat er geen knoop en riem gedragen hoeft te worden. En is het aan en uitdoen een stuk gemakkelijker. Vaak wordt gedacht dat dat dan ouderwetse broek zijn, maar niets is minder waar! De merken Toni, Frank Walder en Brax Raphalea hebben naast de klassieke modellen oom heel veel moderne broeken met elastiek rondom.

 

Meer posts