Nachtkleding en huispakken

Nachtkleding en huispakken

Nachtmode voor dames en heren bij DRESSYOURPARENTS

Comfortabele nachtmode met een goede pasvorm en kwaliteit heeft zeker invloed op een goede nachtrust. Er zijn veel verschillende wensen en eisen aan pyjama’s, nachthemden en ochtendjassen. Bij ouderen zijn deze wensen en eisen vaak ook wat specifieker.

Veel keus in nachtmode

Tegenwoordig is het niet zo makkelijk meer om passende nachtkleding te vinden. Vooral voor ouderen, die soms minder mobiel zijn of revaliderend zijn en moeite hebben met aan- en uitkleden. Ouderen stellen hogere eisen aan nachtmode. Naast het belangrijke praktische aspect moet het er natuurlijk ook leuk en mooi uitzien. De wens verschilt per seizoen en de stof die daarbij comfortabel is. Bijvoorbeeld een flanellen pyjama in de winter, in de zomer liever een dunnere stof, zoals viscose of katoen.

Pyjama’s en nachthemden voor dames en heren

De zomerwens van heren kan een pyjama met korte broek van katoenen jersey met een doorknoop top zijn. Ook heren nachthemden zijn fijn voor in de zomer. En dan in de winter een warme flanellen pyjama met lange broek. Er is een grote keus voor dames in nachthemden met korte, lange of zonder mouw, met knoopjes of ronde hals. Sportieve of klassieke prints, jersey met elastan of soepel vallend katoen met plooitjes. Maar ook pyjama’s van dunne stoffen of met korte broek behoren tot de mogelijkheden voor vrouwen in de zomer. In de winter lekkere pyjama’s van dikke stoffen en lange broeken of een lang nachtjapon. Ook hierin veel keus in doorknoop tops, ronde halzen, kraagjes en veel verschillende kwaliteiten.

Nachtkleding voor heren bij DRESSYOURPARENTS

Gemakkelijk aan- en uittrekken

Het aan- en uittrekken van nachthemden, pyjama’s en badjassen wordt vergemakkelijkt door knopen die doorlopen, een hals die goed rekbaar is en stoffen die lekker soepel zijn. In badjassen is een rits een makkelijke oplossing, zodat deze goed dicht blijft zitten en, in tegenstelling tot knopen, in één handeling dicht is. Na het wassen moet de pasvorm nog net zo goed zijn, waardoor de kwaliteit een belangrijk aspect is.

Ochtendjassen voor dames bij DRESSYOURPARENTS

Huispakken of loungewear

Als iemand veel thuis is en langere tijd in nachtkleding de dag doorbrengt, is de comfortabele pasvorm een must. Een huispak, ook wel loungewear genoemd, is een goede mix tussen dagelijkse kleding en nachtmode. Representatief voor als je bezoek krijgt als je ziek bent, maar ook heerlijk om in te bewegen als je een dag lekker binnen blijft. Warm en zeer comfortabel. Een mooie ochtendjas, bijvoorbeeld met een rits en van zacht katoen, is voor deze situaties ook zeer geschikt.

Bedjasjes

Het bedjasje is heel charmant als u misschien wat langer in bed moet blijven en wat kouwelijk aangelegd bent. Maar ook om direct uit bed lekker aan te doen en van een rustige ochtend te genieten. Fijn in velours en in mooie zachte kleuren. U ziet er met een mooi huispak, ochtendjas of bedjasje meteen charmant en verzorgd uit!

Goede merken nachtkleding

Er zijn enkele merken, zoals Charmor, Ringella en Schiesser, die heel goed rekening houden met de variëteit aan voorkeuren die men heeft aan nachtmode. Vooral Ringella biedt voor zowel mannen als vrouwen een grote keus aan loungewear, pyjama’s, nachthemden en ochtendjassen. In hun assortiment zijn veel varianten modellen, kwaliteiten, dessins en maten. Ringella biedt een grote verscheidenheid keus in de wensen die men heeft. Niet voor niets dus dat wij zo enthousiast over dit merk zijn en er een grote collectie aanwezig is bij DRESSYOURPARENTS!

Ochtendjassen voor heren bij DRESSYOURPARENTS

Meer posts