PONCHO PERFECT

Lookbook PONCHO met de mooie poncho

 

Creëer een stylishe look met deze fashionable blauwe poncho met coll en franjes van LeComte. In combinatie met de geruite Alice van Toni en de oversized blouse van Eterna wordt het een stijlvolle look. Voor een kekke touch, neem het leren doorgestikte tasje en de zwarte leesbril van Frank & Lucie. Helemaal top hieronder staan zwarte loafers met goudaccent. Deze zijn van Marccain, maar dit seizoen helemaal on trend, dus in vele varianten en merken te vinden.

Shop deze items:

Le Comte blauwe poncho me coll in sportief breisel Frank and Lucie zwarte leesbril EYECUBE Zwarte leren tas met goudkleurig hengsel Audrey
1. Poncho met coll - LeComte 2. Leesbril - Frank and Lucie 3. Zwart leren handtas Audrey
Toni Alice jersey damesbroek met hip ruitje in antraciet/grijs/bordeaux Eterna witte oversized poplin blouse
Shop de gehele PONCHO PERFECT look in de webshop van DRESSYOURPARENTS seniorenmode
4. Broek met hip ruitje - Toni 5. Poplin blouse - Eterna

 


Moderne look voor oudere vrouwen

Deze look ligt helemaal in ons straatje! Precies wat wij voor ogen hebben met kleding voor moderne en stijlvolle oudere vrouwen! 

Het is soms best moeilijk om hippe kleding te vinden als uw lichaam wat ouder wordt, maar het is er zeker wel! Met onze acht jaar ervaring hebben wij nu een complete collectie van merken en hun kleding die zich richten op ouderen die stijlvol gekleed willen gaan. En dat is de loop der jaren ongelofelijk uitgebreid geworden. Zowel in de hoeveelheid verschillende artikelen als in de verschillende stijlen. Voorop staan bij ons de vele merken en modellen damesbroeken met elastische band als geweldig basisitem. Allemaal geweldig te combineren met de bovenkleding van o.a. LeComte, Frank Walder, Rabe en Erfo. Lees alles over onze gedachtegang hierover in ons artikel Kleding voor "niet-bejaarden".

Broeken zonder knopen en rits

Voor ouderen bleek vooral een broek met elastische band dé basis voor een mooie, comfortabele en moderne outfit. Vanuit dit oogpunt denken we dan ook altijd. En dat is eigenlijk niet moeilijk, want ook de jeugd draagt tegenwoordig veel broeken zonder knoop en rits. Wij kunnen de mode dus goed volgen! Ook heel fijn voor mensen die met lichamelijke beperkingen te maken hebben, zoals artritis, Parkinson en reuma of aan het revalideren zijn, is een broek zonder een knoop en/of rits ideaal. Helemaal prettig bij rolstoelgebruik of mensen die veel zitten, want dan zit een knoop vaak niet lekker in de buik.

U vindt bij DRESSYOURPARENTS meer dan 400 damesbroeken. Met  onderscheid in sportieve, klassieke en moderne look. Heel veel jeans met elastische band, van veel merken zoals een Brax Raphaela, Zerres, Gardeur of Toni, die allen hun eigen stijl hebben. Maar ook in veel verschillende dessins, kleuren en kwaliteiten. Bekijk al onze damesbroeken met elastiek rondom.

Tops, vesten en truien

Collecties die heel goed "met de tijd meegaan", comfortabele pasvorm en vooral stijlvolle looks hebben, zijn bijvoorbeeld de merken zoals Frank Walder, Rabe, Erfo en LeComte. Wij stellen onze collectie op zo’n manier samen dat u heel veel kunt combineren. De broeken, vesten, en tops selecteert u op kleur of merk, waarmee u met een aantal items veel verschillende outfits kunt maken. Wij geven in onze lookbooks voor dames onze inspiratie, die u wellicht op mooie ideeen voor de bij u passende stijl brengen.

Meer posts