Retourbeleid DRESSYOURPARENTS

U kunt uw bestelling retour zenden mocht het bestelde niet aan uw verwachtingen voldoen.

Voorwaarden voor retourneren en ruilen:

De retourkosten binnen Nederland zijn voor onze rekening als u gebruikt maakt van de retoursticker die met de zending meegestuurd wordt.  Indien uw bestelling niet naar verwachting is, kunt u deze binnen 14 dagen retourneren. U dient vooraf een mailtje te sturen met de reden aan info@dressyourparents.com. De pakbon kunt u gebruiken als retourformulier. Op de pakbon graag de reden van retourneren vermelden en bij de zending insluiten.

Het artikel mag gepast worden, maar dient onbeschadigd en - indien redelijkerwijze mogelijk in de originele verpakking - retour gezonden te worden inclusief de kledinglabels. Alle artikelen worden bij ontvangst hierop gecontroleerd. Bij retourzending van beschadigde artikelen, kan een schade-vergoeding in rekening worden gebracht. Artikelen zonder label kunnen wij helaas niet accepteren. Ruilen is om technische redenen van ons systeem niet mogelijk.

Retourkosten voor zendingen vanuit het buitenland worden niet vergoed.

Heeft u gekozen voor betalen achteraf (Klarna) of betaling per creditcard dan wordt bij retournering €1,95 in rekening gebracht voor de extra administratiekosten.

Retouradres:
DRESSYOURPARENTS
Singel 17A
1261 XP Blaricum

Voor meer informatie zie onze Algemene Voorwaarden